Coaching

Coaching brengt mensen

in beweging,

van waar ze nu staan,

naar waar ze willen zijn


Voor wie

Voor bedrijven en particulieren


Hoebe coaching biedt voor zowel bedrijven als voor particulieren trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Elk mens is anders en heeft daardoor een eigen aanpak nodig. Hoebe Coaching zet precies datgene in wat past bij de persoon.Omgaan met tegenslagen

Iedereen maakt wel eens tegenslagen mee. Hoe ga jij daarmee om? Beïnvloed dit jou?

Hoebe Coaching biedt een uniek traject aan om deze tegenslagen aan te gaan en te leren er mee om te gaan.Persoonlijke ontwikkeling

De belangrijkste relatie die je hebt in je leven is met jezelf! Grijp jij de kans om jezelf te versterken of te verbeteren?

Maak van zelfvertrouwen je prioriteit; Vind jij het moeilijk om nee te zeggen en je grenzen te bewaken? Om sterker te worden, moet je jezelf soms kwetsbaar opstellen en eens goed in de spiegel kijken. Op deze manier groeit je zelfvertrouwen en sta je sterker in je schoenen.

Om de beste resultaten te halen gaan we samenwerken, we halen jouw persoonlijke kracht naar boven en ambities en talenten. Met als resultaat, de beste versie van jezelf zijn.Stressklachten / Burn-out

Gedreven medewerkers in een organisatie lopen het risico op stressklachten of zelfs een burn-out.

Moeilijk werk kunnen laten liggen, slecht ‘NEE’ kunnen zeggen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel

zijn de kenmerken van deze werknemers. Je kan op ze bouwen, tenminste, dat denk je.

Op een dag kan het zomaar zo zijn dat jouw trouwe medewerker “het niet meer trekt”. Waardoor hij of zij zich ziek meldt.

Om iemand de juiste ondersteuning te bieden en hem / haar weer zo spoedig mogelijk terug

te krijgen in het arbeidsproces, is het van belang gespecialiseerde hulp in te schakelen.

Hoebe Coaching kan deze hulp bieden. De persoon zal ontdekken wat de oorzaak is van het gedrag dat geleid heeft tot de stressklachten. De medewerker leert zijn grenzen voelen en deze aan te geven om te voorkomen dat de situatie zich zal gaan herhalen.


Verzuim(preventie)

Heeft u een medewerker die zich net iets te vaak naar uw zin ziek meldt? Aan een ziekmelding kan uiteraard verschijnende oorzaken aan ten grondslag liggen; uw medewerker heeft geen plezier (meer) in het werk, de omgang met collega’s of een leidinggevende verloopt niet naar wens of andere problemen op het werk of thuis.

Om te voorkomen dat uw medewerker langdurig uitvalt, is het van belang te weten waarom de medewerker zich vaak ziekmeldt.

Hoebe Coaching kan samen met uw medewerker op een rijtje zetten wat er precies speelt en op welke manier dit opgelost kan worden. Eventueel kan Hoebe Coaching, tijdens het traject met uw werknemer, samen met u kijken welke mogelijkheden het bedrijf kan bieden om tot een oplossing te komen naar ieders tevredenheid. Duur traject individuele coaching bij verzuim(preventie) is maatwerk en in overlegExtern vertrouwenspersoon

Medewerkers kunnen bij mij terecht wanneer ze onverhoopt slachtoffer zijn geworden van ongewenst omgangsvormen, zoals discriminatie, pesten, (seksuele) intimidatie, agressie en geweld. Ik sta los van de organisatie en verlaag daarmee de drempel voor een medewerker om contact te zoeken.Werkwijze


Geen lange trajecten, maar 3 duidelijke sessies waarin fysieke oefeningen en mentale coaching gecombineerd worden.
Je gaat jezelf tegen komen en jezelf in de spiegel aankijken, om de inzichten te krijgen die jouw leven positief gaan veranderen.

De werkwijze kenmerkt zich door doelgerichtheid en creativiteit. Iedereen krijgt een eigen, passende en individuele aanpak.
Deze is afhankelijk van hulpvraag of doel.


Het traject is een combinatie van fysieke oefeningen en mentale coaching. Daarnaast kan EMDR ingezet worden om trauma's, angsten of lastige emoties aan te pakken.


Tijdens een begeleidingstraject wordt hard gewerkt.

Ik zal mij voor 100% inzetten om de begeleiding tot een succes te maken en van jou verwacht ik 100% betrokkenheid bij het traject en het eigen ontwikkelingsproces. Eigen verantwoordelijkheid en de bereidheid om naar jezelf te kijken zijn essentieel voor succes.

 

Een begeleidingstraject zal twee maanden duren en bestaat uit drie sessies van gemiddeld anderhalf uur, het kan ook langer zijn aangezien ik het belangrijk vind dat iemand zich veel beter voelt dan dat hij of zij gekomen is. 

Indien nodig behoort een extra sessie tot de mogelijkheden.Tarieven


Zakelijk

3 super effectieve sessies in 2 maanden incl. gesprek met opdrachtgever en intake gesprek cliënt en contact

mogelijkheid tijdens het traject. Voor een bedrag van € 895,00 kunt u uw medewerker dit traject aanbieden.
Vanaf 2020 hef ik geen BTW i.v.m. wijziging wet KOR.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Particulier

3 super effectieve sessies in 2 maanden incl. intake gesprek en contact mogelijkheid tijdens het traject.

Voor een bedrag van € 695,00 kun jij je leven duurzaam positief verbeteren.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vergoedingsmogelijkheden

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget.

Voor ondernemers is coaching aftrekbaar voor de belasting.

Deze bedrijven gingen u al voor

Klaver Kaas
Regionale Stichting WonenPlus
A&M ICT Beheer
Eriks Groenveld
HSB Schildersbedrijf
Variopool
Hoebe Totaal Techniek
Martin Schilder Groep
Verheul
Werken aan Effectiviteit
Dijkstra Fysiotherapie
Gemeente Hollands Kroon
Tetrix Techniek Opleidingen

"Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het ontdekken van zichzelf, problemen op te lossen en de sleutel te vinden die leidt tot een positief en duurzaam resultaat"

UNIEK EN EFFECTIEF


Fysieke oefeningen gecombineerd

met mentale coaching

Deze nieuwe en unieke manier van coaching zorgt op de meest effectieve manier voor een betere kwaliteit van leven! Geen eindeloze gesprekken en lange trajecten, maar korte en duidelijke sessies waarbij je jezelf tegenkomt en hierdoor inzichten krijgt in jouw leven.Je leert nieuw gedrag aan, zodat je dit direct kunt toepassen. Hierdoor kun je je doelen ook veel sneller behalen!

Carrolien Hoebe;  hulpverlening; geluk; balans; coach; life; levensvragen; gelukkig zijn; Hoebe Coaching; Coaching; Wie ben jij?; Doelen bereiken; Stok achter de deur; Concentratie en focus; Dromen; Luisteren; Wat wil jij?; Communiceren; Aandacht; Klankbord; Afspraken; Vertrouwen; Wat kan jij?; Opdrachten; Angsten tegemoet treden; Motiveren; Stimuleren; Actie; Doen; Succes; Hulp; Hulpverlening; Relaties; Scheiden; Liefde; Problemen; Singles; Beperking; Ziekte; Eenzaamheid; alleen zijn; Emoties; Verdriet; Depressie; Inspiratie; Inzicht; Stress; Burnout; Depressie; Seks; Sex; Hulp; Flow; Blog; Vergeven; Vergeving; Beperking; Revalidatie;  Schagen; ontspanning; mindful; afvallen; dieet; Assertiviteit; Inspiratie; Teambuilding;  iemand luistert naar jou; liefdesproblemen

De beste investering

die je kunt doen,

is investeren in jezelf

Samenwerkingsverbanden


Hoebe Coaching gelooft in de kracht van samenwerken en verbinden, daarom werken wij samen met verschillende partners. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Proficiency
Werken aan effectiviteit


© 2018  | Life Coach Carrolien Hoebe  |  www.hoebecoaching.nl  |  Schagen | Email: carrolien@hoebecoaching.nl  | Algemene voorwaarden