Over

Het leven hoort geen lijdensweg te zijn, kies voor jouw geluk en leef je mooiste leven!


Over mij

Carrolien te horen bij het radio programma "Met de deur open" van SchagenFM.1e uur2e uur

Verleden
Een turbulent leven. Dat was het zeker... Hoe moeilijk je het jezelf kan maken, daar weet ik alles van....

Door hoe ik over mijzelf dacht, hoe ik naar de wereld om mij heen keek en hoe ik met mijzelf omging... Ik was mijn eigen pestkop!


Ik zal een opsomming geven van mijn levenservaringen tot nu toe:

  • Vroeger ben ik veel gepest, dat heeft toendertijd behoorlijk impact gehad op mijn zelfvertrouwen en mijn gedrag,
  • In de liefde koos ik de verkeerde mannen uit, zoals een agressieve alcoholist.                                                           Mijn zelfvertrouwen daalde hierdoor nog verder,
  • Drie zware verkeersongelukken hebben het lichamelijk niet gemakkelijk gemaakt,
  • Diverse revalidatietrajecten heb ik meegemaakt, waaronder Heliomare,
  • In een burnout terecht gekomen, omdat ik een perfectionist was en niet wilde opgeven,
  • Diverse reïntegratietrajecten die niet gemakkelijk waren en twee keer was de hulp van juristen nodig,
  • Diverse banen verloren,
  • Verliezen van mijn zus door de gevolgen van een ongeluk.


Wellicht ben ik nog iets vergeten, maar voor nu vind ik dat er genoeg punten op staan ;-)


Maar het belangrijkste is, al mijn levenservaringen, daar heb ik zelf invloed op gehad. Dat wist ik toen nog niet, maar nu wel!


Toekomst
Niemand weet wat de toekomst ons brengt. Wat ik wel weet is dat ik een missie heb. Mijn missie is mensen weer meer van het leven laten genieten en daarmee een klein stukje van de wereld verbeteren. Met alle levenservaringen en opgedane kennis, bied ik een unieke en effectieve manier van coaching om doelen te bereiken.

HedenHet gaat er niet om hoe vaak je valt. Het gaat erom hoe vaak je opstaat en hoe je opstaat! En dat heb ik gedaan. Door flink met mijzelf aan de gang te gaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kan ik zeggen dat ik enorm positief veranderd ben, zowel innerlijk als uiterlijk.


Als ervaringsdeskundige op diverse vlakken, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, durf ik inmiddels wel te zeggen dat ik weet wat wel en niet werkt.

Ik weet hoe het voelt als je niet blij bent met je leven en jezelf. Na het laatste ongeluk ben ik een revalidatietraject ingegaan bij Heliomare. Mentaal was ook een onderdeel van dat traject. Het mentale gedeelte heeft de deur tot persoonlijke groei van het slot af gehaald bij mij, en ik dacht, daar moet ik meer mee gaan doen.

Zelf heb ik die deur wagenwijd open gezet door het volgen van opleidingen, studies, trainingen en workshops. Het lezen van boeken en praten met mensen.


Alles wat ik heb ervaren en geleerd zet ik in om andere mensen te helpen.

Mijn kracht in mijn werk is mijn intuïtie en inlevingsvermogen door levenservaring.

"Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het ontdekken van zichzelf, problemen op te lossen en de sleutel te vinden die leidt tot een positief en duurzaam resultaat"

UNIEK EN EFFECTIEF


Fysieke oefeningen gecombineerd

met mentale coaching

Deze nieuwe en unieke manier van coaching zorgt op de meest effectieve manier voor een betere kwaliteit van leven! Geen eindeloze gesprekken en lange trajecten, maar korte en duidelijke sessies waarbij je jezelf tegenkomt en hierdoor inzichten krijgt in jouw leven.Je leert nieuw gedrag aan, zodat je dit direct kunt toepassen. Hierdoor kun je je doelen ook veel sneller behalen!

Carrolien Hoebe;  hulpverlening; geluk; balans; coach; life; levensvragen; gelukkig zijn; Hoebe Coaching; Coaching; Wie ben jij?; Doelen bereiken; Stok achter de deur; Concentratie en focus; Dromen; Luisteren; Wat wil jij?; Communiceren; Aandacht; Klankbord; Afspraken; Vertrouwen; Wat kan jij?; Opdrachten; Angsten tegemoet treden; Motiveren; Stimuleren; Actie; Doen; Succes; Hulp; Hulpverlening; Relaties; Scheiden; Liefde; Problemen; Singles; Beperking; Ziekte; Eenzaamheid; alleen zijn; Emoties; Verdriet; Depressie; Inspiratie; Inzicht; Stress; Burnout; Depressie; Seks; Sex; Hulp; Flow; Blog; Vergeven; Vergeving; Beperking; Revalidatie;  Schagen; ontspanning; mindful; afvallen; dieet; Assertiviteit; Inspiratie; Teambuilding;  iemand luistert naar jou; liefdesproblemen

De beste investering

die je kunt doen,

is investeren in jezelf

Samenwerkingsverbanden


Hoebe Coaching gelooft in de kracht van samenwerken en verbinden, daarom werken wij samen met verschillende partners. Om zo elkaar te versterken, te inspireren en uit te dagen. Want samen bereik je meer. Door met hen waardevolle kennis te delen kunnen wij echt passend maatwerk leveren aan onze klanten.

Proficiency
Werken aan effectiviteit


© 2018  | Life Coach Carrolien Hoebe  |  www.hoebecoaching.nl  |  Schagen | Email: carrolien@hoebecoaching.nl  | Algemene voorwaarden